Pochłaniaj kalorie i czuj się świetnie

zimowe kormoran

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Należy konsumować, aby stracić
nadmierne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najlepiej dawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są także tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz zawsze, gdy
spożywamy za dużo kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w planie
żywienia. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać blisko 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dobrze
karmią oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie napędza kilogramów. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają mnóstwto cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
posiłku, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są bardzo korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie należy zjadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia musi zjadać
każda kobieta, aby
błyskawicznie
strawić i przyspieszyć
przemianę materii.
Przepyszne jadło
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego warto
przygotować rozsądne odchudzanie.

 tabletki na odchudzanie z reklamy

tabletki odchudzajace uk